Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Sülale/Aile Bileşeni Yapılamaz mı?

İleti mfethi » 04 Nis 2008

Öncelikle bu bileşenleri hazırlayıp bizlerle paylaştığınız için çok çok teşekkür ediyorum. Bileşenlerin hepiciğini indirip kurdum. Çok başarılı olduğunuzu rahatlıkla söylemek mümkün.

Ben bir köy sitesi yapıyorum. Bu köye ait Aileler Kategorisi içinde Personel'in yer aldığı aile/sülale albümleri düşündüm. Fakat kurduğum bileşenler yetmedi. Şöyle ki: Q-Personel bileşeninde bir Personele sadece bir fotoğraf atayabiliyoruz. Halbuki ben aynı kişinin çeşitli sayıda fotoğrafını aynı isimdeki Personel adına kaydetmek istedim.

Bunu yapabilir miyim?

Q-Personel bileşeni ile yapamazsam böyle bir bileşen yapmayı düşünür müsünüz?

Lütfen bana cevap yazınız.

TEŞEKKÜRLER...
Rumuz: mfethi
Yeni Üyemiz
Durum: Offline
Kullanıcı avatarı

Cvp:Sülale/Aile Bileşeni Yapılamaz mı?

İleti Hasan » 04 Nis 2008

merhabalar...

Bu istediğinizin Q-Personel ile yapılması mümkün bunu siz yapabilirmisiniz bilmiyorum ama yeterince joomla + kod bilginiz olması gerekiyor.

Aslında galeri bileşeni gibi bişey istiyorsunuz sanırım :) Biz böyle bir bileşen yaparmıyız? Elbette yaparız ama son zamanlarda okadar aşırı bir yoğunluk varki yapmamız gerekenleri yapabiliyoruz ancak bu dönemi atlatsak zaten son hız yine devam edicez.

Sonuç olarak bizim yaptığımız bu bileşenler bu paylaşımlar bir hobi ;) Eğer vaktiniz olurda beklerseniz ilerki zamanlarda Q-Personel'e birden fazla resim yükleme özelliğini ekleyebiliriz.
Quality Joomla! Projects Team
Rumuz: Hasan
GeliÅŸtirici
Kullanıcı avatarı

İleti mfethi » 05 Nis 2008

Saygıdeğer yönetici;

İşinizi titizlikle yürüttüğünüz, sitenizden ve cevabınızdaki hızınızdan belli oluyor. Bunu için kutluyorum sizi.

Sizin gibi yüreği paylaşmak dolu insanların sayesinde, bizler de naçizane birşeyler yapabiliyoruz. Maalesef kod bilgim yok. Joomla'da da ileri düzeyde değilim. Localde tasarladığım siteyi oluşturabiliyorum. Joomla'yı Keşfetmeye çalışıyorum. Ama çok zevkli olduğu muhakkak.

Ben bu isteğimi yazarken bu konuda ihtiyaç içinde olan -benim gibi- insanların fazlasıyla olabileceğini düşünerek sizden böyle bir ricada bulunuyorum.

İnşallah bahsettiğiniz yoğun işlerinizi hafiflettiğinizde böyle bir çalışmayla bizleri mutlu edersiniz. Çünkü bu tür bir bileşen bulamadım. İhtiyaç olduğu kanısındayım.

Ben sizleri ve bu başlığı takip edeceğim, umarım kısa zamanda bizleri sevindirirsiniz.

Herşey için tekrar tekrar teşekkürler...
Yeni Üyemiz
Kullanıcı avatarı

İleti mfethi » 05 Nis 2008

Yazmayı unuttuğum bir nokta kalmış, onu da ekleyeyim: İstediğim sadece personelin fotoğrafı değil. Bir personelin hayat hikayesiyle birlikte bir sürü fotoğrafını birarada barındırmak. Umarım meramımı izah edebilmişimdir. İlginiz için tekrar teşekkürler.
Yeni Üyemiz
Kullanıcı avatarı

Re: Sülale/Aile Bileşeni Yapılamaz mı?

İleti muhtar » 20 Arl 2008

Arkadaşım bu şekilde bir bileşenin birçok kişinin ihtiyacını göreceğine inanıyorum ve bende araştırıyorum. Bu soy ağacı için j_gen bileşeni var ama özellik açısından yetersiz. Bahsetmiş olduğum j_gen veya qpersonel soyağacı bileşeni için uyarlanması gerek. Bizler anlasaydık hemen bir kod yazardık. Bunun için hasan bey gibi arkadaşlara büyük önem düşmektedir. TEŞEKKÜRLER...
Rumuz: muhtar
Yeni Üyemiz
Kullanıcı avatarı

İstek ve Öneriler

Yapimci phpBB © 2009 phpBB Group Style Tasarim Q-Proje