Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Sıralama ve Son Yorumlar İsteği

İleti skoc65 » 22 Nis 2008

Personel bileşeni ni editliyerek "sehitlerimiz"bileşeni haline getirdim.Fakat -sıralama-özelliği çalışmıyor.Son eklediğim sehitlerin en başta görünmesini istiyorum ama her iki durumda da değişmiyor.Bunu düzeltebilirmiyiz?
Bir de son yorumlar modulu istesem çok mu olurum acaba:)
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.....
Rumuz: skoc65
Yeni Üyemiz
Durum: Offline
Kullanıcı avatarı

Cvp:Sıralama ve Son Yorumlar İsteği

İleti Hasan » 22 Nis 2008

Aslında gökalp onu sehitler bileşenine çevirip bu sitede kullanmıştık. FTP 'ye giremiyorum girince sanada gönderirim herhangi bir sorunu yok.
Quality Joomla! Projects Team
Rumuz: Hasan
GeliÅŸtirici
Kullanıcı avatarı

İleti skoc65 » 22 Nis 2008

Sorun editlemekten değil Hasan Bey.Personel bileşeni orijininde de durum aynı.Her iki (artan-azalan)durumda da kategoriler içersindeki sıralama değişmiyor.
Yeni Üyemiz
Kullanıcı avatarı

İleti Hasan » 23 Nis 2008

qpersonel.php dosyasının bendeki 236 satırda kategori sorgusu var

Kod: Tümünü seç
$query1 = "SELECT * FROM $sql_bilesen_kat WHERE yayinda = 1 and ustkat = 0 and erisim <= $my->gid order by ordering ASC";

bunu ÅŸununla

Kod: Tümünü seç
$query1 = "SELECT * FROM $sql_bilesen_kat WHERE yayinda = 1 and ustkat = 0 and erisim <= $my->gid order by ordering $qp_sirala";

değiştirirsen artan azalan aktif olucaktır.
GeliÅŸtirici
Kullanıcı avatarı

İleti skoc65 » 09 May 2008

Bu verdiğiniz satırlar benimde dikkatimi çekmişti ve dediğiniz şekilde düzenlemiştim zaten.Ama sonuç değişmiyor.Sadece oluşturulan kategorilerin sıralaması değişiyor.Kategori içersindekler ise değişmiyor hiç birşekilde.

Çok şehiti olan bir memleketteyiz maalesef.Siteye aktarırken hep aklıma bu geldi"ne çokmuş" dedim kendi kendime.Hala daha da biterebilmiş değilim.Ve ne yazık biteceği de yok gibi.İstiyorum ki bundan sonra olabilecek şehitler en başta çıksın ve güncel olan önplanda olsun.

Aslında şu iki isteğim olacak ki,bileşeni hem daha bir tamamlıyacak hemde bu durumu aşmak için en kısa yol bence.Son eklenen ve son yorumlanan modulleri.

Persenol bileşenini sanırım şu ana dek 5-6 sitede kullandım.Ama 2 tanesi içerik olarak geniş sayılabilecek durumda.Biri 1954 den bu yana mezun veren okulun mezun bileşeni olarak.54 tane kategori var.Ve kişiler kendileri ekliyorlar kendilerini.Birbirleri hakkında yorumda bulunuyorlar vs.Diğeri ise bahsettiğim şehitler ki onunda içerik olarak genişliğini dememe gerek yok.

2-3 saattir uğraşıyorum acaba ben?:lol: Ama nafile.Kodlardan hiç anlamıyorum.Son yorumlanan şiirler modulunu acaba editleyebilirmiyim dedim?maalesef.veritabanından çağırdığı tabloları ben sehitlere göre değiştiririm dedim olmuyor :( Ve sizi bu konuda ikna etmek için de bu kadar uzun yazdım galiba.

Kısacası artık;Personel bileşeni için bu moduller olursa çok makbule geçecek.Bu konuda yardım edeceğinizi varsayıyor ve şimdiden teşekkür ediyorum...
Yeni Üyemiz
Kullanıcı avatarı

İleti Hasan » 11 May 2008

Personel bileşeni için son eklenen personel modülü var zaten

http://www.qproje.com/docman/q-personel ... index.html

bunu daha önce görmedin sanırım son yorumlanan içinde bişeyler yapabiliriz ;)
GeliÅŸtirici
Kullanıcı avatarı

Cvp:S�ralama ve Son Yorumlar �ste�i

İleti skoc65 » 11 May 2008

:) Evet görmemişim.iyi oldu bu.Birde yorumlar konusunu yapabilirseniz,çok iyi olacak.tekrar teşekkürler...
Yeni Üyemiz
Kullanıcı avatarı

İleti Hasan » 11 May 2008

tamam halledicez inÅŸallah :)
GeliÅŸtirici
Kullanıcı avatarı

Re: Sıralama ve Son Yorumlar İsteği

İleti nolopy » 26 May 2008

s.a hasan bey başta böyle bir bileşen hazırladığınız için size minnettarım fakat bileşeninize ait modülü kurduğumda çalışmıyor. 2 sistemde denedim. birse sizden son yorumlar modülü birde misafir personeli yorumlarken birde isim tarafı açabilirmiyiz yani yorumun kime ait olduğunu bilmek için saygılar
Rumuz: nolopy
Yeni Üyemiz
Kullanıcı avatarı

İstek ve Öneriler

Yapimci phpBB © 2009 phpBB Group Style Tasarim Q-Proje