Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Q-Personel Bileşeni Mezun Bileşeni Olarak Kullanılabilir mi?

İleti kaya2007 » 03 AÄŸu 2008

Selamlar.Bu Q-Personel Bileşeni çok güzel ve kullanışlı.Acaba bu bileşeni mezunlar bileşeni olarak geliştirmek mümkün mü? Şu an var olan mezun bileşeni kullanışlı değil. Bununla mezun kendini ekleyebilecek ayrıca fotoğrafınıda ekleyebilecek.Hakkında bilgi de girebilecek.Bu bileşni bu şekilde geliştirebilir miyiz?Bir fikir verebilirseniz sevinirim.Saygılar.
Rumuz: kaya2007
Yeni Üyemiz
Durum: Offline
Kullanıcı avatarı

Re: Q-Personel Bileşeni Mezun Bileşeni Olarak Kullanılabilir mi?

İleti GokaLp » 04 AÄŸu 2008

tabii ki değiştirilebilir. eğer ihtiyaçlarınızı karşılıyorsa o şekilde kullanabilirsiniz. ancak değiştirilmesi gerekiyorsa biraz kodlama bilgisine ihtiyacınız olacaktır. ufak tefek değişikliklerle istediğinizi elde edebilirseniz eğer, yapmak istediklerinizi söyleyin, imkan bulduğüumuz ölçüde yardımcı olalım
Rumuz: GokaLp
GeliÅŸtirici
Kullanıcı avatarı

İleti kaya2007 » 05 AÄŸu 2008

Öncelikle ilginize teşekkürler.Maalesef hiç bir kodlama bilgim yok.Aslında Personel Ekle kısmında bir kaç ufak değişiklik yapılması yeterli olacak.Göreve Başlama tarihi yerine Mezuniyet yılı olacak.Tüm mezunları mezuniyet yılına göre gruplandıracak.Bir de üye girişi yapan mezun kendini ekleyebilecek.İnşallah müsait bir zamanınızda konuya el atabilirsiniz.Saygılar.
Rumuz: kaya2007
Yeni Üyemiz
Kullanıcı avatarı

İleti salincak » 09 Eyl 2008

Arkadaş tam istediğim konuya temas etmiş, bende bu bileşeni mezunlar için kullanmak istiyorum, ve zannımca diğer mezunlar bileşeninden daha hoş olur.
Admin panelinden personel eklerken çıkan görev, ünvan vs.. kısmı ana sayfada üyelere açık personel ekle dendiğinde çıkarsa baska sorun kalmaz. Geçen gün bir yerde gördüm ama adresi kaybettim, yapmıslar yani normal ziyaretçi personel ekle dediğinde admin panelinden ekler gibi bütün seçenekler çıkmıştı. Normalde sadece ad soyad , şube ve resim ekleme yeri çıkıyor. Bu konuda yardımcı olursanız inanın çok makbule geçer.
Allah razı olsun, işlerinizde başarılar.
Rumuz: salincak
Yeni Üyemiz
Kullanıcı avatarı

Re: Q-personel Bileşeni Mezun Bileşeni Olarak Kullanılabilir mi?

İleti Hunterr » 24 AÄŸu 2009

merhaba arkadaşlar.Öncelikle site veyardımlar için teşekkürler.Arkadaşlar ben qpersonel bileşenini "ürün tanıtımı" için kullanmak istiyorum.Mesela "personeller,isim,soyisim,doğum tarihi vb gibi "kısımlarda "ürün,fiyatı,özellikleri" yazmasını istiyorum.Bir örnek vermek gerekirse (umarım link vermek yasak deildir sadeceörnek)
http://www.Demirdokumkombi.Net bunun gibi yapmak istiyorum.Zaten bileşeni sistem geri yükleme açarak bir arkadaşa kurdurdum. Www.Tatilegelin.Com sitem bu.Genelde mantığını biliyorum.Ama kodlarda nereleri değiştireceğimi bilmiyorum.Zaten bileşeni kuramamıstım bir arkadaşa kurdurmustum.Kodlarda oynarsam bozulur diye düşünüyorum.Yardımcı olursanız sevinirim.Yardımlarınız bekliyorum.O üstteki verdiğim sitedeki gibi.Ürünleri ,özlelliklerini,fiyatlarını göstermek istiyorum.Saygıalrımla.....
Rumuz: Hunterr
Yeni Üyemiz
Kullanıcı avatarı

İleti Hunterr » 28 AÄŸu 2009

Arkadaşlar yardımcı olacak olan bir arkadaşımız yokmu?
Yeni Üyemiz
Kullanıcı avatarı

İleti Hasan » 30 AÄŸu 2009

Burda bişey yok Dil dosyasından düzenlerseniz sizde bu sitedeki gibi yapabilirsiniz. Kullanmadığınız özelliğe ekleme yapmazsanız o alan detayda görünmez zaten.
Quality Joomla! Projects Team
Rumuz: Hasan
GeliÅŸtirici
Kullanıcı avatarı

İleti Hunterr » 06 Eyl 2009

Şimdi hasan kardeşim.Kod kodlar konusunda zayıfım.Bana hangi dosyada nereyi değiştireceğimi söyleyip yardımcı olursanız çok sevinirim. Sitem www.Tatilegelin.Com orada"personel" yazıyor orada "ürün" yazmasını istiyorum ve ürünlerde fiyat mesela şu linkteki gibi olmasını istiyorum özelliklerin.:
http://www.Demirdokumkombi.Net/index.Ph ... 58&katid=9
mümkünse nerede netyi değiştireceğim konusunda yardımcı olurmusunuz.
Yeni Üyemiz
Kullanıcı avatarı

İstek ve Öneriler

Yapimci phpBB © 2009 phpBB Group Style Tasarim Q-Proje