Kusura bakma geç cevap verdiğim için şu sıralar baya bir yoğunuz. Proje olarak geride kaldık hızlı hızlı ilerleme çabası içindeyiz o yüzden destek olayında da zorluk çekiyoruz. 75 - 150 ikiye bölme konusunda tek tablo ile düşünüyorum zor görünüyor ama iki tablo ile olabilir gibi bunun için arkadaşla bir çalışma yapıcaz. Sana izlemen gereken yolu söyleriz sende yavaş yavaş yapmaya çalışırsın.
Bir diğeride bildiğim kadarıyla php konusunda çok kötü değilsin joomlanın kodlama yapısını biraz öğrenmen gerektiğini düşünüyorum. Bunun için yardım alabilirsin biz bildiğimiz kadarını söylemeye hazırız. Yaptığımız eklentilerde dikkat çeken bir yönde değişken isimleri fonksiyonların türkçe olması elimizden geldiği kadarda yorum içinde açıklama yapıyoruz.
Kendi elinden geldiği kadar yapmaya çalış ve en son artık ne yapacağınız bilemediğin zaman şurda şöyle birşey yaptım böyle olucağını düşünüyorum gibi bize yazarsan buda senin joomlada hızlı hızlı ilerlemeni sağlar. Tabi qproje içinde ilerde yardımların dokunabilir

Birde Birşey daha soracağım üye şiirine yorum yapılınca mesajla bilgi veremez miyiz acaba ?
Ayrıca üye olmayanlar şiire tıklayınca bir uyarı yazısı gösteremezmiyiz üye olmalarını sağlamak için.
Yapılamayacak şeylerde değil bunlarda