Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Åžiirler listesi

İleti cactus444 » 11 Kas 2008

Merhaba,

Eski versiyonda Son şiirler listesini editleyerek istediğim listeyi oluşturdum. Liste tamam ama sayfalama konusunda sıkıntım var. Ayrıca kategorilerde ki listelerde de sayfalama yapmıyor.

1. Güncellemelerde sorun çıkmaması için şiirler listesinin bu hali ayarlarda bir seçenek olarak eklenebilir mi?

2. Sayfalama sorunu için ne yapabilirim ?

Liste görünüm için link:

http://www.siirsanati.com/site/index.ph ... &Itemid=27
Rumuz: cactus444
Kıdemsiz Üyemiz
Durum: Offline
Kullanıcı avatarı

Re: Åžiirler listesi

İleti Hasan » 11 Kas 2008

1. Güncellemelerde sorun çıkmaması için şiirler listesinin bu hali ayarlarda bir seçenek olarak eklenebilir mi?

bunu tam olarak anlamadım nereye ne için seçenek olarak eklenecek. Kategorilerede girdim tek sorun sayfalama linklerinin çıkmaması buda css'den kaynaklanıyor sayfalamada sorun yok gibi görünüyor.
Quality Joomla! Projects Team
Rumuz: Hasan
GeliÅŸtirici
Kullanıcı avatarı

İleti cactus444 » 12 Kas 2008

Hasan yazdı:1. Güncellemelerde sorun çıkmaması için şiirler listesinin bu hali ayarlarda bir seçenek olarak eklenebilir mi?

bunu tam olarak anlamadım nereye ne için seçenek olarak eklenecek. Kategorilerede girdim tek sorun sayfalama linklerinin çıkmaması buda css'den kaynaklanıyor sayfalamada sorun yok gibi görünüyor.

Gösterge ayarlarında "son eklenenleri göster","en çok okunanı göster" vs.. bulunan bölümde ek bir seçenek olarak eklenmesinden söz ediyorum, bir de bu listenin sayfalı hale gelmesi güzel olacak...

Saygılar.
Kıdemsiz Üyemiz
Kullanıcı avatarı

İleti Hasan » 12 Kas 2008

O halde sizin düzenlediğiniz şiirleri eklerseniz uygun bir zamanda düzenleme yapalım.
Quality Joomla! Projects Team
Rumuz: Hasan
GeliÅŸtirici
Kullanıcı avatarı

İleti cactus444 » 13 Kas 2008

Hasan yazdı:O halde sizin düzenlediğiniz şiirleri eklerseniz uygun bir zamanda düzenleme yapalım.

dosyayı ekledim

http://www.siirsanati.com/site/files/siirler.zip
Kıdemsiz Üyemiz
Kullanıcı avatarı

Geliştirme & Özelleştirme

Yapimci phpBB © 2009 phpBB Group Style Tasarim Q-Proje