Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Büyüklerimiz

İleti oPPoSiTe » 21 Haz 2008

Merhabalar... Ben Kaybettiklerimiz birleşenini farklı bi şekilde kullanmak istiyorum;

1. Kaybettiklerimizin Yerine Büyüklerimiz olarak değiştirmek
2.com_kaybettiklerimiz ismini com_buyuklerimiz olarak deiÅŸtirmek
3. Taziye yerini yorum ile deÄŸiÅŸtirmek
4. Şehiri yerine köyü yazmak.

Şuan derneğimizin tasarımı için Kaybettiklerimiz birleşenini kullanmak istiyorum, dernek bi ilçenin derneğ, ve bu birleşenle ilçede yaşamış büyüklerin hayatlarını, yaptıklarını anlatmak istiyorum. Acaba yukarıda saydığım şekilde deiştirmek mümkün mü?
Rumuz: oPPoSiTe
Yeni Üyemiz
Durum: Offline
Kullanıcı avatarı

Re: Büyüklerimiz

İleti Hasan » 22 Haz 2008

Bunu yapmak mümkün forumda bu bileşen değiştirme ile ilgili çok önceden yazışmıştık bilgiler mevcut olması gerekiyor bi araştırma yaparsan.
Rumuz: Hasan
GeliÅŸtirici
Kullanıcı avatarı

İleti ekremyilmaz » 22 Haz 2008

oPPoSiTe yazdı:Merhabalar... Ben Kaybettiklerimiz birleşenini farklı bi şekilde kullanmak istiyorum;

1. Kaybettiklerimizin Yerine Büyüklerimiz olarak değiştirmek
2.com_kaybettiklerimiz ismini com_buyuklerimiz olarak deiÅŸtirmek
3. Taziye yerini yorum ile deÄŸiÅŸtirmek
4. Şehiri yerine köyü yazmak.

Şuan derneğimizin tasarımı için Kaybettiklerimiz birleşenini kullanmak istiyorum, dernek bi ilçenin derneğ, ve bu birleşenle ilçede yaşamış büyüklerin hayatlarını, yaptıklarını anlatmak istiyorum. Acaba yukarıda saydığım şekilde deiştirmek mümkün mü?

sitenizde kaybettiklerimiz bileşenini de kullanmayacaksanız sadece dil dosyasından bazı değişiklikleri yaparak amacınıza ulaşabilirsiniz.
Rumuz: ekremyilmaz
Kıdemli Üyemiz
Kullanıcı avatarı

İleti GokaLp » 22 Haz 2008

sitenizde kaybettiklerimiz bileşenini de kullanmayacaksanız sadece dil dosyasından bazı değişiklikleri yaparak amacınıza ulaşabilirsiniz.

dil dosyasından aşağıda belirttiğim değiişikliği yapamaz. onu yapabilmek için bileşenin kodlarını değiştirmesi lazım.

com_kaybettiklerimiz ismini com_buyuklerimiz olarak deiÅŸtirmek

hasan zaten gerekeni söylemiş..forumumuzda bileşen kopyalama ile ilgili birçok bilgi verildi...onlardan faydalanabilirsiniz.
Rumuz: GokaLp
GeliÅŸtirici
Kullanıcı avatarı

İleti oPPoSiTe » 23 Haz 2008

dil dosyasindan deiştirmeyi düşünmüştüm fakat yinede sizlere bir soriyim dedim. Belki olmuyordur:) Şimdi emin oldum com_kaybettiklerimizi deiştirmek olmasada olur diyordum, demekki hasan arkadaşımız öle bi makale yazmış, hemen forumda araştırıyorum.
İlginizden dolayı teşekkürler..

Süper projeler yapiyorsunuz. Ben derneğim için QPersonel, Köşe Yazıları ve Duyurular birleşenini kullandım. 3 Çalışmadanda memnunum, şimdi büyüklerimiz içinde kaybettiklerimizi kullanıcam, Sonra Şiir birleşenini kullanıcam, geriye 1 eksiğim kalıyor inşallah onuda bulurum araştırmalarımda... Emeğinize sağlık arkadaşlar, işinizde çok iyisiniz..

Saygılarımla
Rumuz: oPPoSiTe
Yeni Üyemiz
Kullanıcı avatarı

Geliştirme & Özelleştirme

Yapimci phpBB © 2009 phpBB Group Style Tasarim Q-Proje