Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Q-Personel için istek (:

İleti DarkBLue » 29 Haz 2008

Merhaba..Sitenizi daha dün gece keşfetmeme rağmen sitenin 100yıllık üyesi gibi bişey oldum...Siteden ayrılamıyorum :) Yaptığınız iş gerçekten çok güzel teşekkür ederiz..

Neyse..Gelelim soruya..Ben Q-Personel bileşenini kurdum fakat biraz editlemek ve biraz daha geliştirmek istiyorum..Mesela oraya sadece 1 resim değilde profiline 4-5tane daha resim koyabilme imkanımız varmı?Birde personel girişi yapan özgeçmiş kısmına html editor ile yazabilirmi?teşekkürler :qp_icon7: :qp_icon7: :qp_icon7:
Rumuz: DarkBLue
Yeni Üyemiz
Durum: Offline
Kullanıcı avatarı

Re: Q-Personel için istek (:

İleti DarkBLue » 29 Haz 2008

Bide aklıma gelmişken siteye yorum yazarken resimli kod falan istmiyor...Saldırı yapabilirlermi?
Yeni Üyemiz
Kullanıcı avatarı

İleti Erhan » 30 Haz 2008

İlk soru için "4-5 adet resim eklenmesi" bunun için şuanki bileşende mevcut değil. 2 Sürümünde görüş ve istek olarak düşünülebilir buna Hasan bakar :)

İkinciye soruya gelincede Editör seçenekleri 2 tane zaten birincisi bileşenin kendi editörü 2.cisi ise Joomla Config ayarlarınızda hangi editör seçili ise o onun üzerinden yazılabilir.

Saldırı olayı içinse mesaj yorumlarını kayıtlı kullanıcıların iznine verirseniz böyle şüpheniz varsa Cactpha'ye eş değer ama tamamen değil :) bir kısıtlama katmış olursunuz.
Rumuz: Erhan
Destek Uzmanı
Kullanıcı avatarı

HTML: İyi
CSS: İyi
PHP: Orta

İleti DarkBLue » 30 Haz 2008

Teşekkürler (: ben aslında şöyle birşey yapmak istiyorum..

mesela her kullanıcı kendi sayfasını yapıcak orda bilgisayar özelliklerini tek tek giricek sonra 4-5adet fotoğraf eklicek profilinde..Diğer kullanıcılar gelip yorum yapabilcekler falan...Böyle birşey mümkünmü_?
Yeni Üyemiz
Kullanıcı avatarı

İleti Caner » 20 Eyl 2008

Tam Emin Olmamak Birlikte Olabilir Diye Düşünüyom Tabi Ama Hasan ve Gökalp Kardeşlerimize Sormak Gerekiyor Onlar Bu Konuda Daha Tecrübeliler.
Bilgi Paylaşmakla Büyür.
Quality Joomla! Projects Team <=> İnformation Sharing Grow
Rumuz: Caner
Kıdemli Üyemiz
Kullanıcı avatarı

Geliştirme & Özelleştirme

Yapimci phpBB © 2009 phpBB Group Style Tasarim Q-Proje