Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Kategorilere Link Verme

İleti fatgam » 08 Tem 2009

Q personeli bir köy derneği için kullandım bir kaç yerinde değişiklik yaparak dernek yönetim üyeler şeklinde düzenledim ve menuye lınk vererek yayınladım bunda sorun yok.
Aynı bileşeni kullanarak menude farklı olarak köy muhtarı ve yönetiminide eklemek istiyorum fakat lınk verdiğim zaman dernek yönetimi ve üyeleri çıkıyor.Q personeli menuye ayarlarken kategorileri ayrı ayrı link verecek şekilde nasıl ayarlayabiliriz.
Saygılarımla
Rumuz: fatgam
Yeni Üyemiz
Durum: Offline
Kullanıcı avatarı

Re: Kategorilere Link Verme

İleti tekke70 » 15 Åžub 2010

Arkadaşlar aynı sorunla bende saatlerdir uğraşıyorum.Sitenizde konuların birinde bir çözüm söylenmiş qpersonel.Html.Php de 70 satırdan sonra verilen kodu ekleyin denilmiş kodu ekledim ve hala değişen bişey yok. Şimdide o cevaplanan konuyuda bulamıyorum başım döndü:)
sistemim joomla 1,5 ve qpersonel 1.02 rc bileşeni kurulu yadımcı olursanız memnun olurum şimdiden teşekkürler
Rumuz: tekke70
Yeni Üyemiz
Kullanıcı avatarı

İleti tekke70 » 16 Åžub 2010

tekke70 yazdı:arkadaşlar aynı sorunla bende saatlerdir uğraşıyorum.Sitenizde konuların birinde bir çözüm söylenmiş qpersonel.Html.Php de 70 satırdan sonra verilen kodu ekleyin denilmiş kodu ekledim ve hala değişen bişey yok. Şimdide o cevaplanan konuyuda bulamıyorum başım döndü:)
sistemim joomla 1,5 ve qpersonel 1.02 rc bileşeni kurulu yadımcı olursanız memnun olurum şimdiden teşekkürler

üstteki mesajdaki qpersonel.Html.Php dosyasındaki olay konuyla alakalı değilmiş kusura bakmayaın.Yanlış yazmışım.Benimde kategorilere nasıl ayrı link veririm sorunum var.
Örneğin menüde müdür tıkladığımda kategoride sadece müdürü ait bilgiler
öğretmen tıklayıncada sadece öğretmenlerin çıkmasını istiyorum lütfen yardımcı olunuz.
Yeni Üyemiz
Kullanıcı avatarı

İleti Hasan » 17 Åžub 2010

fatgam yazdı:Q personeli bir köy derneği için kullandım bir kaç yerinde değişiklik yaparak dernek yönetim üyeler şeklinde düzenledim ve menuye lınk vererek yayınladım bunda sorun yok.
Aynı bileşeni kullanarak menude farklı olarak köy muhtarı ve yönetiminide eklemek istiyorum fakat lınk verdiğim zaman dernek yönetimi ve üyeleri çıkıyor.Q personeli menuye ayarlarken kategorileri ayrı ayrı link verecek şekilde nasıl ayarlayabiliriz.
Saygılarımla

Siz direk menüden link verdiğinizde kategori listesi geliyor demek ki. Hangi menüyü oluşturucaksanız eğer o kategoriye girip adres satırındaki index.php?... diye giden linki alıp menüye gidip menü tipini url verileni seçip aldığınız linki oraya ekleyin. istediğiniz gibi olacaktır.
Quality Joomla! Projects Team
Rumuz: Hasan
GeliÅŸtirici
Kullanıcı avatarı

İleti Hasan » 17 Åžub 2010

tekke70 yazdı:
tekke70 yazdı:arkadaşlar aynı sorunla bende saatlerdir uğraşıyorum.Sitenizde konuların birinde bir çözüm söylenmiş qpersonel.Html.Php de 70 satırdan sonra verilen kodu ekleyin denilmiş kodu ekledim ve hala değişen bişey yok. Şimdide o cevaplanan konuyuda bulamıyorum başım döndü:)

üstteki mesajdaki qpersonel.Html.Php dosyasındaki olay konuyla alakalı değilmiş kusura bakmayaın.Yanlış yazmışım.Benimde kategorilere nasıl ayrı link veririm sorunum var.
Örneğin menüde müdür tıkladığımda kategoride sadece müdürü ait bilgiler
öğretmen tıklayıncada sadece öğretmenlerin çıkmasını istiyorum lütfen yardımcı olunuz.

Bir önceki mesajda yazdığım yöntemi kullanabilirsiniz sizde.
Quality Joomla! Projects Team
Rumuz: Hasan
GeliÅŸtirici
Kullanıcı avatarı

İleti tekke70 » 17 Åžub 2010

Teşekkürler arkadaşım dediğiniz gibi url yöntemi ile kategorilere link verdim oldu.
Yeni Üyemiz
Kullanıcı avatarı

Geliştirme & Özelleştirme

Yapimci phpBB © 2009 phpBB Group Style Tasarim Q-Proje