Merhaba....
Qpersonel bileÅŸenini biyografi bileÅŸeni olarak kullanmak istiyorum.
Bunun için sadece "personel ismi ve özgeçmişi" olsun istiyorum.
yani görevi ünvanı zart zurt istemiyorum hiç birini.
Hatta şöyle olabilir....
Resimin altında değilde hemen yanında özgeçmişi olabilir. Yada yine resim yukarıda olur ancak resim ekleme alanına 2 yada 3 resim eklenir (1 resim eklendiğinde yan tarafında boşluk oluyor çünkü)
Şu an için bu söylediğim yeterli olur ancak daha çok geliştirilmek istenirse şöyle bir fikir daha verebilirim.
Yine 1 resim ve yanında özgeçmişi olur. Resimin hemen sağ hizasında buton yada tablo oluşturularak "Albümleri, şarkı sözleri, Akorları vs vs..." gibi alan oluşturulup tıklandığında ilgili alana geçiş yapar. bu alanı oluşturduğumuzda bileşene birde "albümler, şarkı sözleri" felan gibi alan oluşturulması angarya oluşturursa o alanlara sadece link girilir ve başka yerde oluşturduğumuz "albümleri,şarkı sözleri vs" bölümüne geçiş yapabilir. Yada yine şu anki personel bileşeni olduğu gibi kalır ama "görevi, ünvanı vs" yerlere bu dediklerim girilebilir ama tıklama linki olması lazım tabi.
Ancak şu an acilen bana gerekli olduğu için ilk söylediğim fikir benim için yeterli olur daha sonraki söylediklerimin yapılması uzun zaman alabileceği için.
Ben qpersoneli editlemeye çalıştım. Bütün dosyalardan görevi ünvanı alanlarını kaldırdım ancak hata aldım 2-3 deneme yapmama rağmen....
İlginiz için şimdiden teşekkür ederim.