Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Son Çıkan Modüller

İleti Hasan » 07 Oca 2008

selam :)

Arkadaşlar son yaptığım modüller hakkındaki görüşlerinizi varsa önerilerinizi alabilirmiyim.

1. Åžairler
2. Åžiir Kategorileri
3. Åžiir Arama
Quality Joomla! Projects Team
Rumuz: Hasan
GeliÅŸtirici
Durum: Offline
Kullanıcı avatarı

Cvp:Son Çıkan Modüller

İleti MadWeb » 07 Oca 2008

Eline Sağlık hocam güzel bir bileşen olmuş her biri ama benim şairler bileşeni ile bir maruzatım var ; sanırım ben bu modülle ilgili yanlış bilgi verdim, hocam benim istediğim gibi bilgileri gösteriyoruz ama istediğim özellikte değil.

yani benim arzum şuydu detay.php içindeki şaire ait bilgiyi kaldırmak ve o kısmı modül olarak görüntülenmesini sağlamaktı. ama sizin yaptığınızda dilediğimi şairi tanıtım amaçlı olmuş bu haliyle bile çok güzel hatta sitede baktım sanırım id vermezsek random olarak geliyor.

hocam şimdi ben bu modülle uğraştım ama yine yapamadım dediğim gibi bu modülü şairin şiirine girildiğinde şaire ait bilgi verecek hale getirilemezmi?

ve tekrardan hocam eline yüreğine emeğine sağlık olsun...
Rumuz: MadWeb
Kıdemsiz Üyemiz
Kullanıcı avatarı

İleti kaufh » 07 Oca 2008

Arama Modülü için Çok teşekkürler Çok işime yaradı,
Fakat arama kutusundaki karakter sayısını ayarlayabilseydik daha güsel olucaktı :( temamın biras dışına cıktıda bu şekilde, biras uğrastım kendimde yapamadım.
Elinize Sağlık :)
Rumuz: kaufh
Kıdemsiz Üyemiz
Kullanıcı avatarı

İleti MadWeb » 07 Oca 2008

Birde Ektekini kur bakalım Arama kutusu için boyut belirleyebileceğin bir alan ekledim.

Arama Kutusu Boyutu yazan yere 10 - 15 artık taşmayacak şekilde bir boyut ver yayınla.

kolay gelsin [file name=mod_siirara.zip size=1793]http://www.qproje.com/images/fbfiles/files/mod_siirara.zip[/file]
Kıdemsiz Üyemiz
Kullanıcı avatarı

İleti kaufh » 08 Oca 2008

Tam istediğim gibi dostum çok teşekkür ederim :)
Rumuz: kaufh
Kıdemsiz Üyemiz
Kullanıcı avatarı

İleti Hasan » 12 Oca 2008

MadWeb yazan:
Eline Sağlık hocam güzel bir bileşen olmuş her biri ama benim şairler bileşeni ile bir maruzatım var ; sanırım ben bu modülle ilgili yanlış bilgi verdim, hocam benim istediğim gibi bilgileri gösteriyoruz ama istediğim özellikte değil.

yani benim arzum şuydu detay.php içindeki şaire ait bilgiyi kaldırmak ve o kısmı modül olarak görüntülenmesini sağlamaktı. ama sizin yaptığınızda dilediğimi şairi tanıtım amaçlı olmuş bu haliyle bile çok güzel hatta sitede baktım sanırım id vermezsek random olarak geliyor.

hocam şimdi ben bu modülle uğraştım ama yine yapamadım dediğim gibi bu modülü şairin şiirine girildiğinde şaire ait bilgi verecek hale getirilemezmi?

ve tekrardan hocam eline yüreğine emeğine sağlık olsun...

gelmez mi ne demek ,) gelmez olurmu hiç :)

yapman gerekenleri söylüyorum detaylar.php içindeki şairin bilgilerinin gösterildiği alan div içerisinde burdaki div içindeki kodları kaldır önizleme yaptığın zaman orası boş görünsün... görünüyosa oraya bir modül pozisyonu ekle...

Kod: Tümünü seç
   if (mosCountModules('sair')) {
   echo '';
   mosLoadModules ( 'sair', -1 );
   echo '';
   }

yapmıştım ben, sonrada ekteki kurucak olduğun modülü sair pozisyonunda göster tamamdir ;) [file name=mod_sair_edit_.zip size=3420]http://www.qproje.com/images/fbfiles/files/mod_sair_edit_.zip[/file]
Quality Joomla! Projects Team
Rumuz: Hasan
GeliÅŸtirici
Kullanıcı avatarı

İleti MadWeb » 12 Oca 2008

Teşekkür ederim kardeşim çok güzel olmuş eline koluna sağlık olsun
Kıdemsiz Üyemiz
Kullanıcı avatarı