MadWeb yazan:
Eline Sağlık hocam güzel bir bileşen olmuş her biri ama benim şairler bileşeni ile bir maruzatım var ; sanırım ben bu modülle ilgili yanlış bilgi verdim, hocam benim istediğim gibi bilgileri gösteriyoruz ama istediğim özellikte değil.
yani benim arzum şuydu detay.php içindeki şaire ait bilgiyi kaldırmak ve o kısmı modül olarak görüntülenmesini sağlamaktı. ama sizin yaptığınızda dilediğimi şairi tanıtım amaçlı olmuş bu haliyle bile çok güzel hatta sitede baktım sanırım id vermezsek random olarak geliyor.
hocam şimdi ben bu modülle uğraştım ama yine yapamadım dediğim gibi bu modülü şairin şiirine girildiğinde şaire ait bilgi verecek hale getirilemezmi?
ve tekrardan hocam eline yüreğine emeğine sağlık olsun...
gelmez mi ne demek ,) gelmez olurmu hiç :)
yapman gerekenleri söylüyorum detaylar.php içindeki şairin bilgilerinin gösterildiği alan div içerisinde burdaki div içindeki kodları kaldır önizleme yaptığın zaman orası boş görünsün... görünüyosa oraya bir modül pozisyonu ekle...
- Kod: Tümünü seç
if (mosCountModules('sair')) {
echo '';
mosLoadModules ( 'sair', -1 );
echo '';
}
yapmıştım ben, sonrada ekteki kurucak olduğun modülü sair pozisyonunda göster tamamdir ;) [file name=mod_sair_edit_.zip size=3420]http://www.qproje.com/images/fbfiles/files/mod_sair_edit_.zip[/file]