Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Q- modules Hk..

İleti betrayer » 07 Ekm 2008

Merhaba arkadaşlar.. bileşeni farkli bir bileşen haline getirmeyi örneklerle açıklamışsınız bunu başarı ile yaptım. ama q bileşene ait modulü başarılı bir şekilde ayarlayamadım.. xml php ve klasor adını ORn: kitap olarak değiştim. xml içindeki ayarlarıda değiştim. ama yüklerken Failled veriyor.. bu hatayı nasıl düzeltebiliriz..
Rumuz: betrayer
Yeni Üyemiz
Durum: Offline
Kullanıcı avatarı

Re: Q- modules Hk..

İleti GokaLp » 07 Ekm 2008

modülü düzenlerken veritabanı isimlerini de değiştirmelisiniz. yani kodlar içerisinde 3-4 yeri daha değiştirmeniz gerekiyor
Rumuz: GokaLp
GeliÅŸtirici
Kullanıcı avatarı

İleti Ersan » 07 Ekm 2008

ornegın şiirler bileeşnin degiştirmiş ol --- com_siirler i com_kitplar yaptın dielim modul dosyasını ac siirler kelimesini arat ve kitaplar kelimesini yapıştır modul dosya ismi xml dosya isimlerini de değiştirmeyi unutma buuyk olasılık bır kelimeyi cevirmeyi unutmussundur. xml dosyasının içinde de aynı degısıklıklerı yapmayı unutma saygılar sevgiler...
Rumuz: Ersan
Uzman
Kullanıcı avatarı

HTML: Orta
CSS: Orta
PHP: Başlangıç

İleti betrayer » 09 Ekm 2008

Yükleme işlemini başarıyla gerçekleştirdim. sorun kalmadı. şimdi başka sorunum var.. modulu ana sayfada gosteriyorum.. resimlerde tam görünecekken birden kayboluyor.. sıkıntı ne olabilir.. motools kullanan başla modulde var sıkıntı ondan kaynaklı olabilirmi.. site adını yazmıyorum reklam olmasındiye.. yardımınız için şimdiden tşk..
Rumuz: betrayer
Yeni Üyemiz
Kullanıcı avatarı

İleti Hasan » 09 Ekm 2008

betrayer bizim reklam sıkıntımız yok rahatlıkla yazabilirsin site ismini. Yazki inceleyelim reklam olmasın illada diyorsan inceledikten sonra silersin yazdığını :)
Rumuz: Hasan
GeliÅŸtirici
Kullanıcı avatarı

Eklentiler

Yapimci phpBB © 2009 phpBB Group Style Tasarim Q-Proje