Merhaba arkadaşlar.. bileşeni farkli bir bileşen haline getirmeyi örneklerle açıklamışsınız bunu başarı ile yaptım. ama q bileşene ait modulü başarılı bir şekilde ayarlayamadım.. xml php ve klasor adını ORn: kitap olarak değiştim. xml içindeki ayarlarıda değiştim. ama yüklerken Failled veriyor.. bu hatayı nasıl düzeltebiliriz..
ornegın şiirler bileeşnin degiştirmiş ol --- com_siirler i com_kitplar yaptın dielim modul dosyasını ac siirler kelimesini arat ve kitaplar kelimesini yapıştır modul dosya ismi xml dosya isimlerini de değiştirmeyi unutma buuyk olasılık bır kelimeyi cevirmeyi unutmussundur. xml dosyasının içinde de aynı degısıklıklerı yapmayı unutma saygılar sevgiler...
Yükleme işlemini başarıyla gerçekleştirdim. sorun kalmadı. şimdi başka sorunum var.. modulu ana sayfada gosteriyorum.. resimlerde tam görünecekken birden kayboluyor.. sıkıntı ne olabilir.. motools kullanan başla modulde var sıkıntı ondan kaynaklı olabilirmi.. site adını yazmıyorum reklam olmasındiye.. yardımınız için şimdiden tşk..
betrayer bizim reklam sıkıntımız yok rahatlıkla yazabilirsin site ismini. Yazki inceleyelim reklam olmasın illada diyorsan inceledikten sonra silersin yazdığını